TUTI TIPPEK

Az ecsetek tisztán tartása nagyon fontos, még akkor is, ha csak a saját bőrünkre használjuk őket. Akár napi szinten lehet fertőtleníteni, és időről-időre érdemes kimosni minden egyes darabot. Gyakran látom munkám során, hogy a vendégeim ecsete ramaty állapotban van, mert valószínűleg nem a legmegfelelőbb eljárással próbálkoztak. Ha hosszú életű, ámbár higiénikus ecseteket szeretnél, akkor okvetlenül olvasd el miként a legérdemesebb tisztítanod őket.

SMINK

A munkám során többször tapasztalom, hogy sok tévhit kering az alapozás, az alapozó választás körül. Összegyűjtöttem 12 pontot amit mindenkinek érdemes tudni, még akkor is, ha csak ritkán sminkeli magát.

PANTONE

A szépségiparban is épp oly fontos képben lenni a meghatározó színekkel, akár csak a divatban vagy a dizájnerek világában. Bevallom a zöld színnek nem minden árnyalatát kedvelem, de azt hiszem bizonyos dolgokban, tárgyakban, használati cikkekben ki tudok egyezni ezzel a pasztelles, új színnel. 

10 SMINK TIPP

Rengeteg szépítkezéssel kapcsolatos trükköt ismerünk, de napról-napra újabbak ütik fel a fejüket. Összegyűjtöttem neked 10 praktikus megoldást, remélem találsz közöttük számodra újat. 

HIGHLIGHTER

Szinte minden nagy kozmetikai cégnek ott találhatjuk a kárcsonyi kollekciójában a csillogó- villogó highlightereket. Az elmúlt években kimondottan divatossá vált a különböző színárnyalatú, fénylő anyagok használata. Találkozhatunk vele krémes, olajos, púderes, stiftes, vagy akár ceruza kiszerelésben is. Azonban sokak számára máig nem tisztázott, hogy miért is jó nekünk a highlighterek használata és legfőképpen az, hogy hova helyezzük fel őket!

Vissza a főoldalra